lauantai 7. syyskuuta 2019

Saaristoveneellä VasikkasaareenMeidän perheen to do-listalla on kesäisin saaristoveneellä tehdyt päiväretket Isoon Vasikkasaareen ja Pentalaan. Molemmat tosi kivoja paikkoja lähteä piknikille, makkaraa paistamaan ja ihastelemaan saaristoa. Vene reissuista jää ihania kesämuistoja ja mieli lepää merta katsellessa. Omalla veneellä on myös mahtava tehdä päiväretkiä, mutta saaristoveneissä on sitä jotain vanhan ajan nostalgista tunnelmaa.

Tänään oltiin Vasikkasaaressa, jossa Luca tykkäsi kovasti juoksennella suojaisalla piknik- ja leikkialueella. Mentiin juosten koko saaren ympäri, eikä poikaa saanut millään rattaisiin välillä istumaan. Valkoposkihanhet oli saanut pörröiset poikaset ja niitä tietenkin ihmeteltiin, kun tepastelivat ympäriinsä emonsa perässä. Ravintolan edustalla oli määkiviä lampaita, joita käytiin katsomassa jäätelöiden ja makkaran syönnin jälkeen. Luca osaa jo tietäväisenä kertoa miten lammas sanoo. Eväät maistui hyvin eikä takaisin kannettavaa kotiin jäänyt. Paluumatkalla pikkuiselle pojalle tuli väsy ja raikkaassa meri-ilmassa kelpasi nukahtaa veneen hurinaa kuunnellen.
Nämä on niitä päiviä, joita ei vaihtaisi pois 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helmikuun virkistävä yourselfishness-Goodiebox saapui

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox. Lopultakin odotukseni palkittiin, kun puhelimeeni kilahti viesti ensimmäisen Goodieboxin saapumisen me...