sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Ravintola Savoyssa

Taas on viikonloppu takana ja uusi viikko alkamassa. Syksy on virallisesti saapunut, onhan syyskuun ensimmäinen päivä. Ennen arjen alkua on kiva tunnelmoida lauantai-illan käyntiä miehen ja ystävien kanssa ravintola Savoyssa. Luca pääsi mummon luokse iltakylään ja minä miehen kanssa tuulettumaan Helsinkiin. Silloin tällöin on tosi kiva laittaa mekko päälle ja korkkarit jalkaan sekä olla liikenteessä ilman lapsen hoitolaukkua ja rattaita.

Oli niin ihanat maisemat, seura ja ruoka. Paikka huokuu historiaa ja klassisuutta Alvar Aallon suunnitteleman sisustuksen ansiosta ja esteettisyys oli silmiä hivelevää. On upeaa, kun ravintola on tehnyt aivan kaiken itse ja kesäterassilta löytyy jopa oma puutarhurin hoitama yrttitarha, josta kaikki keittiön käyttämät yrtit saadaan. Savoy ei turhaan kuulu Helsingin arvostetuimpiin ravintoloihin, joka on myös turistien suosiossa. Ilta oli miellyttävä aloittaa ja lopettaa kattoterassilla kauniin Helsingin kattojen yllä. Todellista arjen yläpuolella olemista!

Ihanaa viikon alkua kaikille 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helmikuun virkistävä yourselfishness-Goodiebox saapui

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox. Lopultakin odotukseni palkittiin, kun puhelimeeni kilahti viesti ensimmäisen Goodieboxin saapumisen me...