sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Cobello ja sisustushaaveita
Syksy innostaa sisustamaan ja haaveilemaan. Kävin katsastamassa mitä sisustusliike Cobello Espoon Suomenojalla on tuonut valikoimaansa ja tässä minun suosikkejani. On paljon puuta, rottinkia, bambua ja muutenkin harmonisia luonnonvärejä sekä Afrikan ja viidakon henkeä koristetyynyissä.

Cobellon tuotevalikoimassa on tapahtunut muutoksia, eikä liikkeestä saa enää Riviera Maisonin tuotteita. Uutena merkkinä on tullut esimerkiksi Design letters, jonka mallistosta meiltä löytyykin Lucan nokkamuki. Piristävää toki, että uutuuksia saapuu, mutta Riviera Maisonin kynttilöitä jäin kaipaamaan. Täytyy varmaan selvittää mistä muualta niitä saisi. Lisäksi Cobellosta saa nykyään myös kenkiä, joista erityisesti lasten eläinkengät ovat hauskoja ja pääsivät omalle ostoslistalleni.

Takuuvarmaa Cobelloa ovat vaaleat muhkeat sohvat, jotka näyttävät kutsuville ja edustaville. Omaan kotiin tuollaisia ei ole voinut edes harkita nelijalkaisten perheenjäsenten takia, mutta ainahan saa haaveilla ja ihastella. Samoin puiset ja jykevät ruokapöydät sekä kankaiset tuolit ovat vuodesta toiseen suosikkejani. Olen myös tykästynyt metallisiin vitriineihin ja lampunjalkoihin, joihin on yhdistetty eläimiä. Takkahuoneessamme on pöytälamppu, jonka jalassa kiipeää kaksi apinaa. Nyt löysin lampun, jonka alaosa on siili. Sopisi ehkä meidän olohuoneeseen. Hauska idea.

Väreistä löytyy edelleen paljon mustaa ja valkoista. Itse alkaisin kaipaamaan hiljalleen enemmän värejä ja rohkeutta sisustukseen. Onhan nämä toki klassisia ja aikaa kestäviä. Kokonaisuus on viihtyisä ja liikkeessä on rentouttavaa kierrellä tunnelmoimassa sekä haaveilemassa miten oman kodin ilmettä voisi syksyn tullen päivittää. Mikäli ei satu tarvitsemaan kotiin uusia huonekaluja, niin aina voi ostaa valikoimasta öljyjä, mausteita, saippuoita tai muita kodin pieniä tarvetavaroita. Pääasia, että tyhjin käsin ei tarvitse lähteä 😘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helmikuun virkistävä yourselfishness-Goodiebox saapui

Kaupallinen yhteistyö Goodiebox. Lopultakin odotukseni palkittiin, kun puhelimeeni kilahti viesti ensimmäisen Goodieboxin saapumisen me...